Desfundare chiuveta Bucuresti

Servicii desfundare chiuveta cu instalatori profesionisti

Chiuvetele sunt o parte simplă a vieții, pe care adesea o luăm ca atare. Dar atunci când încep să se înfundă, poate fi un inconvenient uriaș. Din fericire, există profesioniști care sunt specializați în deblocarea chiuvetelor și în alte probleme de instalații sanitare. De aceea, data viitoare când vă întrebați cum să vă deblocați chiuveta rapid și ușor, sunați-ne sa va ajutam!


Desfundarea chiuvetei acasa

Atunci când chiuveta se înfundă, este timpul să trecem la treabă. S-ar putea să credeți că un piston va rezolva problema, dar v-ați înșela. Un piston poate doar să forțeze aerul în scurgere și să ajute la împingerea unei părți din mizerie (dacă există), dar nu va îndepărta nimic altceva. Aveți nevoie de ceva mai puternic dacă aveți o înfundătură foarte încăpățânată.

Dacă aveți acces la un furtun sau la o țeavă care iese din casă - sau chiar mai bine, unul în interior -, acesta ar putea fi folosit pentru a curăța orice resturi din țevi. Această metodă funcționează pentru că presiunea apei din aceste surse este suficient de puternică pentru a sparge ceea ce cauzează blocaje în interiorul acestora. Atunci când aveți de-a face cu blocaje dificile, cum ar fi grăsimea sau bulgării de păr care nu vor să se miște singuri (sau dacă există mai multe elemente blocate împreună), încercați să le înfășurați mai întâi cu prosoape de hârtie înainte de a le pune în fluxul de apă, astfel încât totul să fie spălat eficient după aceea!

În caz contrar: Dacă niciuna dintre aceste metode nu funcționează pentru eliminarea blocajelor din canalizare, atunci sună-ne imediat! Avem multe alte idei despre cum să procedăm cel mai bine în funcție de tipul situației."

Urgente Instalații sanitare : chiuveta infundata

Dacă chiuveta dvs. este înfundată și nu vă puteți da seama cum să o deblocați, apelați la instalator. Instalatorul va veni și vă va desfunda chiuveta, iar apoi instalatorii vor remedia problema. Vei fi mulțumit de rezultat, care ar trebui să te coste o sumă rezonabilă, care să nu te facă să plângi prea mult.

 instalator urgent pentru desfudare chiuveta

Dacă aveți o chiuvetă blocată, vă putem ajuta. Suntem cei mai buni în domeniu atunci când vine vorba de deblocarea chiuvetei dumneavoastră. Cu asta ne ocupăm și o facem bine.

Serviciile noastre includ: Canalizare blocată, Deblocarea chiuvetelor și toaletelor, Reparații și deblocări de canalizare.

 desfundarea chiuvetei de bucătărie

Pentru a desfunda chiuveta din bucătărie, va trebui să îndepărtați dopul de scurgere. Mai întâi, ridicați-l și scoateți-l din carcasa sa. Apoi, folosiți un clește pentru a deșuruba ușor orice șurub care ține opritorul în poziție. S-ar putea să trebuiască să trageți de gulerul metalic care îl înconjoară cu un clește cu vârf de ac dacă nu sunt șuruburi vizibile. Dacă scurgerea dvs. este încă înfundată după ce ați îndepărtat aceste piese și le-ați curățat, încercați să folosiți o unealtă cu șarpe sau un burlan pentru a elimina orice resturi rămase care vă blochează țevile. Acest lucru se poate face prin introducerea unui capăt al uneltei într-o parte a deschiderii țevii chiuvetei dvs. (de obicei, direct sub locul de unde curge apa), împingând înainte până când toate înfundăturile sunt sparte și apoi trăgând înapoi din interiorul deschiderii țevii lor până când nu mai rămâne nimic altceva decât apă limpede care curge din nou liber

Desfundare chiuvetă baie

Deblocați un chiuvetă fără substanțe chimice

Poți turna puțină apă după ce faci acest lucru și o poți lăsa să stea în chiuvetă peste noapte, apoi o poți spăla cu apă caldă dimineața. Acest lucru va ajuta la descompunerea grăsimii, astfel încât să poți folosi un piston pentru a rezolva înfundarea.

Folosiți un piston pentru a vă curăța cât mai bine înfundarea, scufundându-l în chiuvetă timp de aproximativ zece minute. Apoi scoateți-l și pompați-l energic în sus și în jos până când ați eliminat toate bulele de aer din ventuza sa, ceea ce ar trebui să slăbească orice acumulare de acolo! Dacă acest lucru nu funcționează imediat pentru dvs., încercați să folosiți un piston cu mai multă putere decât de obicei - cum ar fi unul conceput special pentru toalete (dar asigurați-vă că nu folosiți unul destinat strict pentru toalete). Sau, dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu pare să funcționeze, nu ezitați să apelați la un instalator expert!

Instalator desfundare chiuvetă

Dacă chiuveta ta este înfundată și nu o poți debloca singur, atunci nu-ți face griji! Instalatorii noștri sunt aici pentru a vă ajuta. Vom fi la tine acasă în cel mai scurt timp și vom rezolva situația în cel mai scurt timp. Și cea mai bună parte? Nu va trebui să plătiți o avere pentru serviciile noastre, deoarece suntem absolut accesibili!

Echipa noastră de tehnicieni experți are mulți ani de experiență la activ, așa că aveți încredere în ei atunci când vă spun că se pot ocupa de orice, de la robinete cu scurgeri până la țevi fisurate. În plus, lucrăm cu proprietarii de locuințe locale din 1998 - asta înseamnă peste 15 ani de experiență!

Dacă chiuveta ta este înfundată și ai nevoie de ajutor în acest sens, noi te putem ajuta!

Dacă chiuveta ta este înfundată și ai nevoie de ajutor, te putem ajuta!

Suntem un serviciu de instalații sanitare de urgență 24/7. Vă putem ajuta să vă deblocați chiuveta în cel mai scurt timp.

De asemenea, vă putem desfunda chiuveta din bucătărie și chiuvetele din baie, dacă este nevoie!

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă debloca chiuveta, sunați-ne. Suntem experți în tot ceea ce ține de instalații sanitare și vă putem ajuta cu orice proiect mare sau mic. Oferim tarife accesibile și estimări gratuite, așa că sunați-ne astăzi!