Desfundare scurgere / sifon pardoseala Bucuresti

În baie și în bucătărie, este important să păstrați canalele de scurgere curățate. Dacă acestea se înfundă (și se vor îndesa), poate fi un coșmar absolut. Din fericire, există multe modalități de a vă desfunda singuri scurgerea fără a fi nevoie să apelați la un instalator. Iată câteva dintre ele:

Pregătire pentru a desfunda scurgerea din baie sau bucatarie

Dacă nu ați reușit încă să îndepărtați înfundarea canalizării, există câteva lucruri pe care le puteți încerca. De exemplu, o ventuză poate fi folosită pentru a desfunda canalizările prin atașarea ei direct la înfundare și tragerea acesteia.

O altă opțiune este apa clocotită, care poate fi turnată în scurgerea dvs. ca mijloc de a slăbi orice alimente sau alte resturi blocate în interior. Totuși, dacă alegeți această metodă, asigurați-vă că nu folosiți apă clocotită pe anumite tipuri de țevi metalice (cum ar fi oțelul galvanizat), deoarece acest lucru va cauza daune și va putea duce la scurgeri de gaze toxice în locuința dumneavoastră.

Ați putea încerca, de asemenea, să turnați în chiuvetă sau în cadă substanțe chimice precum Drano; totuși, acest lucru nu este recomandat deoarece aceste substanțe chimice pot deteriora țevile în timp și pot deveni, de asemenea, cancerigene atunci când sunt amestecate cu apă fierbinte (datorită conținutului ridicat de amoniac). În plus, dacă aveți animale de companie sau copii în casă, atunci țineți-i departe de toți detergenții chimici, deoarece aceștia pot dăuna acestor membri vulnerabili ai familiei dumneavoastră!

Dacă niciuna dintre aceste metode nu funcționează, atunci, din păcate, vă recomand să apelați la un instalator profesionist cu experiență, specializat în desfundarea canalizărilor!

Desfundarea sifonului din podea cu o Pompa de desfundat

Deblocarea scurgerii podelei cu ajutorul unei pompe

  • Utilizați o pompă de scurgere pentru a debloca scurgerea.
  • alegeți un piston de aspirație care se potrivește cel mai bine dimensiunilor scurgerii.
  • Pompa de desfundare trebuie să aibă suficientă aspirație pentru a desfunda scurgerea, așa că țineți cont de acest lucru atunci când alegeți pe care să o folosiți.
  • Un piston de cauciuc este, de asemenea, un instrument eficient pentru îndepărtarea înfundărilor din canalizare și alte țevi, așa că nu uitați nici de el!

Desfundarea scurgerii cu un umeraș

Deblocarea scurgerii cu un umeraș este una dintre cele mai rapide și mai simple modalități de a curăța o scurgere înfundată. Se poate face folosind doar mâinile și nu necesită unelte sau substanțe chimice speciale.

Când folosiți un cuier, în esență, creați o presiune negativă în interiorul țevii care face ca orice blocaj să fie aspirat în ea. Din acest motiv, este important să vă asigurați că nu curge apă în chiuvetă înainte de a începe acest proces. Dacă încă mai intră apă în timp ce încercați să curățați scurgerea, încercați să conectați un furtun de compresor de aer pentru a sufla tot excesul de apă din jurul locului unde chiuveta se întâlnește cu țevile sale (consultați din nou pasul 2).

Desfundarea scurgerii cu apă clocotită și un produs chimic

Acum că ați deschis scurgerea, este timpul să o desfundați. Pentru a face acest lucru, turnați un detergent chimic pentru canalizare în jos în scurgere și continuați cu apă clocotită din ceainic sau de pe aragaz. Acest lucru va curăța orice murdărie din țevi și va disloca orice corp străin care le-ar putea bloca.

Apa clocotită va înmuia orice este blocat acolo și va facilita dizolvarea substanțelor chimice, astfel încât acestea să poată curge din nou cu ușurință prin țeavă. Dacă doriți să evitați să folosiți produse chimice dure pe canalizare, luați în considerare folosirea bicarbonatului de sodiu în locul unui produs comercial precum Draino sau Drano (deși acestea două funcționează bine). Bicarbonatul de sodiu are ingrediente mai blânde decât multe alte produse de curățare și nu va provoca daune dacă este lăsat peste noapte în țevi – dar dacă vă faceți griji cu privire la pete sau alte probleme, cum ar fi eliminarea mirosurilor, vă recomandăm să evitați complet această opțiune, pentru orice eventualitate!

Chemați un instalator cu experiență

Ar trebui să apelați la un instalator cu experiență dacă nu reușiți să desfundați scurgerea. Noi vă putem desfunda scurgerea rapid și eficient și vom face acest lucru cu un minim de bătaie de cap pentru dumneavoastră.

Instalatorii noștri au expertiza necesară pentru a face treaba cum trebuie. Aceștia știu cum să folosească unelte speciale pentru a îndepărta înfundarea canalizării, astfel încât să nu se rupă sau să se deterioreze în vreun fel atunci când le îndepărtați de pe proprietatea dvs.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă scurgerea podelei este înfundată și nu vă simțiți confortabil să eliminați singur blocajul este să apelați la un profesionist. Un instalator poate desfunda scurgerea din scurgerea din podeaua dumneavoastră, precum și orice alte canale de scurgere din casa sau afacerea dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări cu privire la faptul dacă este sau nu sigur pentru dvs. să desfundați singuri o scurgere de podea, contactați-ne la [inserați adresa] și vă vom ajuta cu plăcere.

De reținut: Chemați un profesionist dacă nimic nu funcționează.

Dacă nu reușiți să desfundați scurgerea, este important să apelați la un profesionist. În timp ce Pompa de desfundat este concepută pentru a desfunda rapid și eficient canalele de scurgere, fără a fi nevoie de substanțe chimice, dacă niciunul dintre acești pași nu funcționează pentru dvs., apelați la un instalator. Dacă nu vă simțiți confortabil să folosiți substanțe chimice sau să folosiți singur Pompa de desfundat, lăsați pe altcineva să o facă!

Dacă nimic altceva nu funcționează și nu reușești să faci ca scurgerea să funcționeze din nou după ce ai încercat diverse metode de bricolaj, cum ar fi turnarea de apă clocotită în ea sau folosirea de detergenți chimici pe ea (și dacă nu există nimic prea valoros în țeavă), atunci apelează la un expert care să se ocupe de lucruri în mod corespunzător, în loc să riști daune suplimentare încercând să faci singur reparații.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune modalități de a vă desfunda canalizarea, atunci cea mai fiabilă soluție va fi să apelați la un instalator profesionist. Aceștia vor avea tot echipamentul necesar pentru a elimina orice fel de blocaj și pot face acest lucru rapid și eficient. Dacă ați încercat orice altceva și tot nu reușiți să vă degajați scurgerea, atunci nu vă rămâne altă opțiune decât să apelați la un profesionist cu experiență care să o repare pentru dumneavoastră.