Montare boiler electric si pe gaz BucurestiInstalare boiler in Bucuresti pe gaz sau electric

Cauți o firmă profesionistă de instalare boiler electric sau pe gaz în București? Ați ajuns la locul potrivit!

Suntem soluția numărul unu pentru toate nevoile tale de instalare a cazanelor. Oferim servicii de instalare boiler electric la prețuri accesibile și de înaltă calitate. Personalul nostru expert vă va oferi serviciul de instalare de care aveți nevoie pentru a vă menține casa caldă și confortabilă în timpul lunilor de iarnă.

Știm că poate fi dificil să alegeți compania de instalare a cazanelor electrice potrivită pentru nevoile dumneavoastră, motiv pentru care vă oferim estimări gratuite, astfel încât să puteți compara prețurile și serviciile noastre înainte de a lua o decizie. Tehnicienii noștri sunt licențiați și asigurați, așa că puteți sta liniștit știind că au fost verificați cu atenție de către echipa noastră și că vor face o treabă excelentă la instalarea noului dvs. sistem de boiler electric!

Pentru instalarea sau montarea încălzitoarelor de apă electrice trebuie să se urmeze următorii pași:

  1. 1. Alegeți un loc pentru acesta și marcați-l pe podea cu bandă adezivă.
  2. 2. Scurgeți apa din rezervor deschizând robinetul acestuia sau închizând alimentarea principală a acestuia și lăsându-l să curgă până când nu mai iese apă din el.
  3. Pentru instalarea sau montarea cazanelor pe gaz trebuie să se urmeze următorii pași:
  4. 3. Opriți alimentarea cu energie electrică de la rețea și îndepărtați toate țevile existente în sistemul de încălzire înainte de a începe orice lucrare de instalare a unui nou cazan.
  5. 4. Montați o nouă căptușeală pentru coșul de fum, dacă este necesar; acest lucru este de obicei necesar doar dacă coșul de fum existent a fost blocat de resturi sau a ruginit în timp, făcându-l nesigur pentru a mai fi utilizat (de obicei din cauza vechimii).


Atunci când aveți nevoie de un instalator sau de un electrician, este recomandat să apelați la o firmă specializată, de încredere, care oferă servicii garantate și vă asigură siguranța. Dacă vă decideți să lucrați cu noi pentru o instalație sau un montaj de boiler electric, veți avea o mulțime de beneficii, printre care:

  • - Serviciile noastre vă pot ajuta să vă montați instalațiile sanitare;
  • - Lucrăm cu echipamente și materiale de calitate care garantează rezistența lucrării;
  • - Oferim factură și garanție pentru orice tip de intervenție;
  • - Oferim un serviciu non-stop, ne puteți contacta oricând aveți nevoie;
  • - Veți afla prețul pentru instalarea cazanului înainte de a începe instalarea.

De asemenea, cu ajutorul unui profesionist veți alege cel mai bun cazan pentru casa dumneavoastră și pentru nevoile dumneavoastră. Pe piață există cazane electrice și pe gaz.

Cat costa Instalarea unui boiler electric?

Dacă optați să lucrați cu echipa noastră de instalatori și electricieni pentru instalarea de cazane, vă garantăm că veți beneficia de prețuri accesibile, calculate doar după ce aceștia se vor afla la fața locului pentru a analiza lucrările. Nu veți plăti nimic înainte ca lucrarea să fie finalizată.

Biogazul ce spune instalatorul 247 despre surse regenerabile

Biogazul este produs prin digestia anaerobă a materiei organice de origine naturală [2, 3, 4]. Principalul avantaj al acestui proces constă în efectul combinat de mediu și de energie.

Biogazul este format în principal din metan, dioxid de carbon și urme de hidrogen sulfurat și mercaptani, precum și cantități reziduale de oxigen și azot. Sunt posibile și cantități mici de etan și hidrogen. Biogazul se obține prin digestia anaerobă a deșeurilor organice de origine biologică. Cele mai exploatate sunt cele de origine agricolă (gunoi de grajd, gunoi de pasăre, fân și paie) [5], din industria alimentară, vreascuri din producția de etanol [6], gaz de depozit, nămoluri activate de la stațiile de epurare a apelor uzate etc.


Photo by R ARCHITECTUREPhoto by roam in color
Photo by Amira AboalnagaPhoto by Sidekix Media
Photo by Andrea DavisPhoto by Sam Yink

How We Can
Help You!

labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

Contact Us