Instalare coloana termica

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de încălzire care să dureze în timp, este important să faceți o instalare corectă. Atunci când coloanele dvs. termice sunt instalate sau întreținute necorespunzător, acestea se pot fisura, rupe și prezenta scurgeri. Iar când se întâmplă acest lucru, nu este doar un inconvenient – este și o risipă de energie și bani. De aceea, trebuie să apelați la profesioniștii de la Instalator 24/7 pentru instalarea coloanelor termice București. Avem ani de experiență în instalarea și întreținerea coloanelor termice în casele din oraș.

Știi care este cel mai rău lucru la coloanele de încălzire?

Nu sunt atât de eficiente pe cât ar putea fi – și, uneori, nici măcar nu știți că coloana de încălzire este stricată până când nu este prea târziu.

Dar nu trebuie să fie așa! Cu ajutorul Instalator 24/7, puteți instala o nouă coloană de încălzire care va funcționa mai bine ca niciodată și va dura ani de zile. Vă vom proiecta noua coloană de încălzire ținând cont de dumneavoastră, astfel încât să puteți obține exact ceea ce aveți nevoie de la o coloană de încălzire. După ce terminăm de instalat noua dvs. coloană, ne vom asigura că aceasta funcționează corect și că nu există scurgeri nicăieri. Și dacă ceva nu merge bine cu noua dvs. coloană de încălzire pe parcurs? Vă acoperim noi cu serviciile noastre de întreținere!

Atunci când trebuie să vă înlocuiți coloana de încălzire, doriți să fiți sigur că primiți lucrări de cea mai bună calitate, prețuri corecte și o garanție. De aceea, vă recomandăm să apelați la o companie specializată în instalații de încălzire!

La Instalator București, oferim o gamă completă de servicii, inclusiv instalarea și repararea sistemelor termice. Fie că este vorba de instalarea unui calorifer, de aerisirea radiatoarelor, de schimbarea robineților sau de înlocuirea coloanei de încălzire, instalatorii noștri au toate abilitățile necesare pentru această lucrare.

Următoarele intervenții sunt disponibile pentru rețeaua de încălzire:

  • Instalarea / ventilarea conductelor și a radiatoarelor
  • Înlocuirea coloanelor de apă caldă și rece de la subsol până la nivelul superior
  • Racordarea coloanelor verticale în apartament
  • Înlocuirea coloanei de încălzire de la subsol până la nivelul superior
  • Conectarea radiatorului la coloana verticală
  • Înlocuirea coloanelor de încălzire

Instalarea/înlocuirea țevilor și a radiatoarelor

Recondiționarea sau înlocuirea țevilor de încălzire

Schimbarea robinetelor pentru instalațiile de încălzire

Instalarea și repararea termostatelor de cameră

Rețeaua de încălzire poate fi împărțită în două părți: coloane de încălzire și conducte. Conductele sunt amplasate în subsol și transportă apa caldă către apartamente. Coloanele sunt amplasate în fiecare apartament și distribuie căldura de la pompa de căldură.

Pentru a întreține sistemul de încălzire, vă recomandăm să înlocuiți coloanele de apă caldă și rece de la subsol până la ultimul nivel. Acestea ar trebui să fie conectate pe verticală în fiecare apartament. În plus, recomandăm înlocuirea coloanei de încălzire de la subsol până la nivelul superior. Acest lucru va contribui la asigurarea faptului că toate apartamentele au acces la apă caldă în orice moment.

De asemenea, recomandăm conectarea radiatorului la coloana verticală. Pentru a face acest lucru, este suficient să îndepărtați vechile robineți de radiator, să instalați altele noi cu conexiuni noi și să le conectați la coloanele verticale, precum și la coloanele de încălzire.

Dacă aveți nevoie de o înlocuire completă a oricărei părți a sistemului de încălzire sau pur și simplu doriți să o reparați, atunci vă putem ajuta! Oferim servicii precum instalarea sau înlocuirea țevilor și a radiatoarelor; recondiționarea sau înlocuirea țevilor de încălzire; schimbarea robinetelor pentru instalațiile de încălzire; instalarea de guri de aerisire; instalarea și repararea termostatelor de cameră; întreținerea instalațiilor de încălzire