Mentenanta asociatii proprietari Bucuresti

Dacă sunteți proprietar într-o comunitate multifamilială, atunci cunoașteți importanța lucrărilor de întreținere și a serviciilor asociației de proprietari. Orice instalație sanitara, de termica sau de apă trebuie să funcționeze în parametri normali, mai ales atunci când în aceeași clădire locuiesc mai mulți chiriași. Astfel, se evită consumul nejustificat și se menține siguranța celor din jur.

La noi beneficiați de servicii profesionale de reparatii sanitare de întreținere pentru asociațiile de proprietari. Specialiștii recomandă ca operațiunile de întreținere si mentenanta să se desfășoare anual, pentru a remedia neregulile care pot pune în pericol locatarii imediat ce sunt depistate.

De ce sa ne alegi pentru servicii de mentenanta ale instalatiilor sanitare si termice pentru asociatii de proprietari in Bucuresti?

În calitate de asociație de proprietari, știți că instalațiile sanitare și de încălzire sunt importante pentru funcționarea clădirii dumneavoastră. Dar multe asociații de proprietari nu au timpul sau expertiza necesară pentru a face întreținerea necesară.

De aceea, ar trebui să ne alegeți pe noi pentru toate serviciile de întreținere. Suntem o companie cu o întreagă echipă de instalatori profesioniști, licențiați, pregătiți în orice moment să vă rezolve problemele rapid, fără costuri suplimentare, cu eficiență maximă și calitate garantată.

Serviciile noastre sunt profesionale pentru că reprezentăm o companie cu ani de experiență în domeniu. Oferim:

  • Externalizarea serviciilor de întreținere și reparații
  • Asigurarea funcționării optime a instalațiilor din clădiri
  • Întreținere preventivă și corectivă
  • Întreținerea instalațiilor sanitare sau de gaz
  • Reparații și racorduri la coloana de apă
  • Instalarea de robinete și racorduri flexibile
  • Instalarea scurgerilor de podea
  • Întreținerea robinetelor și a racordurilor flexibile
  • Instalarea scurgerilor de pardoseală
  • Reparații și racorduri la coloana de apă

Servicii de urgenta mentenanta a instalatiei

Instalațiile sanitare și de încălzire ale clădirii dumneavoastră sunt importante. Acestea vă mențin confortul în casă, vă economisesc bani pe facturile de utilități și se asigură că toți cei din clădire sunt în siguranță. De aceea, este atât de important să le întrețineți corespunzător și să le mențineți la un nivel optim de funcționare.

Dacă există o urgență cu instalațiile de instalații sanitare și de gaz din clădirea asociației dvs. de proprietari, vă oferim servicii 24 de ore din 24. Dacă există probleme cu țevi sparte, scurgeri înfundate sau instalații sanitare care nu mai funcționează corespunzător, puteți apela la serviciile noastre și un instalator autorizat va veni la proprietatea dvs. în orice moment. Serviciile noastre acoperă atât Bucureștiul, cât și Ilfov și împrejurimile.

Specialiștii noștri în instalații sanitare și de încălzire sunt disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Vă putem ajuta cu orice situație de urgență care ar putea apărea cu sistemul de instalații sanitare sau de încălzire al casei dumneavoastră sau putem pur și simplu să vă oferim întreținere de rutină pentru a ne asigura că totul continuă să funcționeze fără probleme. Suntem magazinul dvs. unic pentru tot ceea ce ține de sistemele de instalații sanitare și de încălzire ale casei dvs.

Vă puteți baza pe noi pentru a fi acolo când aveți cea mai mare nevoie de noi, fie că este vorba de o țeavă spartă neașteptată sau doar de o întreținere de rutină. Tehnicienii noștri sunt licențiați și asigurați, așa că puteți avea încredere că își vor face treaba bine și în siguranță.

Dacă există o problemă cu sistemul de instalații sanitare sau de încălzire al clădirii dumneavoastră, nu ezitați să ne sunați!

Pret pentru servicii de mentenanta asociatie locatari

În funcție de numărul de proprietăți și de mărimea acestora, toate prețurile vor fi comunicate în urma unor discuții telefonice. Nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea, iar orice serviciu oferit reprezintă garanția unei lucrări corecte și responsabile.

Prin angajarea unei companii care se ocupă de serviciile de întreținere a asociațiilor de proprietari, veți externaliza serviciile de întreținere și reparații ale tuturor tipurilor de instalații, iar asociația de proprietari nu va trebui să caute o persoană specializată de fiecare dată când este nevoie de o reparație. Întreținerea se va face corect pentru a preveni accidentele.

Compania noastră oferă reparații și racorduri la coloana de apă, precum și instalarea de robinete și racorduri flexibile. În cazul în care există vreo avarie la instalația de apă sau de gaz, aceasta va fi efectuată de noi

Oferim servicii de întreținere all-inclusive pentru proprietățile asociației dvs. de închiriere, astfel încât să nu vă mai faceți griji cu privire la momentul în care cazanul se va defecta sau dacă încălzitorul de apă va avea o scurgere. Echipa noastră se va ocupa de reparații, instalații și conexiuni la coloana de apă, precum și de instalarea de robinete și conexiuni flexibile. În cazul în care există vreo avarie la instalația de apă sau de gaz, aceasta va fi efectuată de noi.

Și cel mai bun dintre toate? Toate ofertele de preț sunt gratuite și sunt oferite după ce echipa noastră prietenoasă răspunde la telefon la orice întrebare pe care o aveți despre situația dumneavoastră.