Categories
Instalatii sanitare

Modalități simple prin care poți economisi bani cu instalația sanitară din baie

Dacă sunteți ca mulți oameni, sunteți preocupat de mediul înconjurător și doriți, de asemenea, să vă diminuați facturile lunare. Lucrul bun este că există o modalitate prin care puteți face ambele lucruri, iar aceasta începe cu instalația sanitară din baie.

Mai jos sunt trei sfaturi pe care le puteți folosi pentru a reduce impactul pe care îl aveți asupra mediului și pentru a economisi bani la factura de apă în același timp. Este nevoie doar de câteva ajustări și veți vedea o diferență uriașă.

Luați în considerare adăugarea de toalete cu spălare redusă
Dacă doriți să economisiți apă și să ajutați mediul înconjurător, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a vă reduce consumul de apă este să treceți la toalete cu debit redus.

Aceste toalete folosesc mai puțină apă atunci când trageți apa, reducând consumul de apa la spălare. Mai jos sunt prezentate câteva dintre beneficiile acestor tipuri de toalete.

Economisiți bani
Economisiți apă
Aveți opțiuni
Lucrul grozav la aceste toalete este că vă oferă opțiunea de a folosi mai puțină apă sau mai multă apă, în funcție de ceea ce trageți apa.

Verificați dacă robinetele de duș picură
Ți se pare că ai o factură mare la apă și nu știi de ce? Te-ai uitat în ultima vreme la robinetele tale? Atunci când aveți un robinet care picură, acesta poate irosi multă apă și poate cauza o factură mare la apă.

Deși pot părea câteva picături ici și colo, în timp, acestea se pot traduce în litri de apă lunar! Mai jos sunt câteva dintre motivele comune pentru care robinetul dvs. poate picura.

Cartușele sunt uzate
Presiune ridicată a apei
Instalații sanitare sparte
Deși trebuie să fii instalator pentru a remedia aceste probleme, nu trebuie să fii pentru a le observa. Ori de câte ori dușul sau cada de baie prezintă scurgeri după folosire, este o idee bună să o faceți inspectată. Cu cât depistați mai devreme o problemă, cu atât mai puțin impact va avea asupra casei dvs.

Aveți scurgeri de țevi?
Un mod obișnuit prin care se risipește apa în casă este prin scurgeri de țevi. Lăsată necontrolată, o țeavă care curge poate cauza o mulțime de probleme de funcționalitate în casa dvs. și poate provoca și multe daune. Mai jos sunt câteva dintre motivele comune pentru care țevile dvs. pot avea scurgeri.

Coroziunea în țevile dvs.
Înfundări care au rămas netratate
Garnituri de etanșare care sunt degradate
Îmbinările țevilor dumneavoastră care sunt deteriorate
Conexiuni care s-au deplasat
O proastă așezare a țevilor
scurgeri de țeavăDacă observați o factură la apă mai mare decât în mod normal, ar trebui să mergeți prin casă și să vă uitați în jur pentru a vedea dacă aveți o țeavă care curge. Cu cât mai repede vă puteți repara țevile care prezintă scurgeri, cu atât mai bine.

Nu numai că repararea țevilor care prezintă scurgeri va ajuta mediul înconjurător și vă va economisi bani, dar vă poate ajuta să evitați probleme murdare și costisitoare.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre lucrurile pe care le puteți schimba în rutina dvs. zilnică sau doriți să vă modernizați instalațiile sanitare, sunați-ne. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm și vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări. Vrem să vă ajutăm să faceți din lume un loc mai bun pentru astăzi și pentru mâine.