Montaj Apometre Bucuresti

MONTARE APOMETRE

Potrivit legislației în vigoare, este interzisă desfășurarea activităților de montare a apometrelor, instalare a contoarelor de apă, montare a apometrelor, sigilare a contoarelor de apă în clădirile de tip condominiu de către persoane fizice sau juridice care nu dețin certificarea corespunzătoare.
Instalarea, înlocuirea și sigilarea contoarelor de apă trebuie să fie efectuate de o companie cu certificare ANRE. Acest lucru este prevăzut de legislația în vigoare.

Instalăm toate tipurile de apometre pentru case, vile și blocuri de apartamente. Asigurăm intervenții pentru instalarea contoarelor de apă atât în condiții normale, cât și în condiții de urgență în București și Ilfov. Instalarea contoarelor de apă se face folosind toate tipurile de materiale (pexal, cupru sau polipropilenă) cu care este prevăzută instalația sanitară a locației.
Dacă sunteți în căutarea instalării de apometre pentru casa sau vila dumneavoastră, apartament sau sit industrial, vă oferim o gamă completă de servicii pentru toate tipurile de instalații de apometre.

INLOCUIRI APOMETRE.

Înlocuirea contorului de apă vă va ajuta să economisiți la cheltuielile cu apa. Efectuăm înlocuiri de contoare de apă la cerere și în conformitate cu cerințele oficiale. Echipa va inspecta și va sigila contoarele după înlocuire.

Dacă sunteți interesat de înlocuirea contorului de apă vechi, sunați-ne!

Dacă aveți întrebări despre înlocuirea contorului de apă, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde imediat.

Documentatie apometre

Nu-ți face griji în privința acestor lucruri. După ce montăm și sigilăm contoarele de apă, veți primi o factură pentru munca noastră, un proces-verbal de montare și sigilare, contractul pentru a continua să primiți apă din sistem, o garanție că funcționează bine și un document de la guvern care confirmă că sunt legale, în cazul în care va trebui să îl prezentați vreodată.

Cheama acum un instalator pentru montare apometre

Apometrele sunt instalate de instalatori experți pentru a se asigura că funcționează perfect. – Aplicațiile pentru telefoane mobile vă măsoară consumul și vă spun cât cheltuiți pe apă în fiecare lună. Cunoașteți costul apei reci și calde de la fiecare robinet, duș și aparat. Cunoscând suma exactă pe care o plătiți vă permite să vă controlați cheltuielile. – Știți foarte bine câtă apă consumați în fiecare lună. Veți fi încurajat să vă reduceți consumul din două motive: pentru a economisi bani pe factură și pentru a ajuta planeta! – În cazul în care se detectează o problemă de instalații la unul dintre aparatele dvs., aceasta poate fi remediată înainte de a se produce scurgeri!