Instalator Sector 4

Instalator 24/7 este o firmă de instalații sanitare care activeaza in Sector 4, București. A fost înființată in 2019.

Instalator 24/7: instalatii sanitare sector 4, reparatii instalatii sanitare, montaje de cabine dus.

Instalator 24/7 este o companie care ofera servicii de instalatii sanitare in sector 4 Bucuresti si in zona de nord a capitalei. Suntem o echipa tanara, cu experienta in domeniu si cu oameni implicati in realizarea sarcinilor pe care le avem in fiecare zi.

Scopul nostru este sa ne asiguram ca clientul nostru beneficiaza de cele mai bune solutii pentru proiectele pe care le deruleaza si pentru toate tipurile de lucrari de instalatii sanitare sunt in siguranta si functionale.

Proiectele noastre se desfasoara rapid si eficient, atat pe plan tehnic cat si financiar. De asemenea, montajele sunt facute de personal calificat.

Serviciile noastre:

In continuare va prezentam serviciile pe care instalatorii nostri le asigura in sectorul 4:

– interventii in regim de urgenta pentru remedierea defectiunilor instalatiilor sanitare si termice, tevi sparte, robineti blocati, inundatii

– instalare, montaj autorizat electrocasnice pentru bucatarie, aragaz, plita gaz, cuptor gaz, masina spalat rufe si vase, frigider, hota, filtru apa

– montaj, inlocuire, instalare centrala termica, calorifer, boiler electric, instant electric sau pe gaz

– montaj, inlocuire, instalare obiecte sanitare: baterie, lavoar, chiuveta, spalator, robinet Delimano, cabina de dus, cada baie, cabina cu hidromasaj, cada cu hidromasaj, vas wc, rezervor wc, bideu, pisoar, mobilier baie

– montaj, inlocuire, robinet trecere, robinet coltar, robinet tur-retur, racord scurgere wc, chiuveta, ventil

– montaj, inlocuire hidrofor, pompa submersibila, pompa de basa, pompa recirculare, vas expansiune, rezervor, supapa sens

– filtru, flotor, manometru, presostat, termostat, supapa siguranta

– montaj, inlocuire separator grasimi, tocator, dedurizator, purificator

– inlocuire instalatia sanitara in baie si bucatarie cu teava pp-r sau cupru

– desfundare wc, tevi canalizare, sifon pardoseala, scurgere chiuveta

Doriti o programare pentru o instalare sau un montaj specializat? Aveti nevoie urgenta de serviciile profesioniste ale unui instalator autorizat pe raza sectorului 4 Bucuresti? 

Oferim servicii incepand din Piata Națiunilor Unite si un instalator Bucuresti in zonele specificate:

instalator bucuresti sector 4, instalator sector 4
  1. Instalator Bucuresti sector 4 | Zona de nord | Raului Dâmbovița până la circa 1,8Km est de podul de pe Dâmbovița de pe Șos. Vitan-Bârzești.
  2. Instalator Bucuresti sector 4 | Zona de est | Drumul Cheile Turzii, pe Str. Pechiu Ion, Șos. Berceni, Șos. Berceni.
  3. Instalator Bucuresti sector 4 | Zona de sud | Linia de centură, in jur de 2,4 Km vest de la Șoseaua Berceni, cuprinzând și unitatea  dar și depozitul de colectare a metalelor din cadrul fostului Ministerului Industriei Metalurgice.
  4. Instalator Bucuresti | Zona sud-vest | linia de centură cu direcția nord-vest la Drumul Bercenarului, Drumul Bercenarului, Șoseaua Giurgiului. Bulevardul C-tin Brâncoveanu, 23 mai 2008
  5. Instalator Bucuresti | Zona de vest | Giurgiului, Calea Șerban Vodă, Str. Mitropolitul Iosif, Str. Mitropolitul Veniamin Costache, Str. Cuțitul de Argint, Str. Sergent Major Ancuța Ilie, Str. Fabrica de Chibrituri, Str. Mitropolitul Filaret, Str. Gazelei, Calea Rahovei, Str. Antim, Str. Sfinții Apostoli, Str. Apolodor, Piața Națiunilor Unite.

Sectorul 4 este o unitate administrativă a Bucureștiului situată în sudul centrului orașului. În 2007, acesta găzduiește peste 300.000 de locuitori pe o suprafață de 34 km2.

Cartier: Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului, Văcărești.