Instalator Sector 6

Instalator 24/7 este o firma specializată în instalarea de sisteme sanitare, inclusiv toalete, dușuri, chiuvete și multe altele care activeaza in Sectorul 6, bucuresti. Oferim serviciile noastre atât clienților rezidențiali, cât și celor comerciali. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri produse și servicii de calitate superioară la prețuri corecte.

Misiunea noastră este să vă ajutăm să vă transformați casa într-un loc în care să vă simțiți confortabil și relaxat. Acest lucru înseamnă că vom fi întotdeauna punctuali atunci când venim la domiciliul sau afacerea dvs. și vă vom trata întotdeauna cu respect.

Suntem în slujba comunității de peste 20 de ani, așa că știm de ce este nevoie pentru a avea succes în această afacere. Ne-am angajat să oferim servicii excelente pentru clienții de fiecare dată – și avem recenziile care să o susțină!

Serviciile noastre:

In continuare va prezentam serviciile pe care instalatorii nostri le asigura in sectorul 6:

interventii in regim de urgenta pentru remedierea defectiunilor instalatiilor sanitare si termice, tevi sparte, robineti blocati, inundatii

– instalare, montaj autorizat electrocasnice pentru bucatarie, aragaz, plita gaz, cuptor gaz, masina spalat rufe si vase, frigider, hota, filtru apa

– montaj, inlocuire, instalare centrala termica, calorifer, boiler electric, instant electric sau pe gaz

– montaj, inlocuire, instalare obiecte sanitare: baterie, lavoar, chiuveta, spalator, robinet Delimano, cabina de dus, cada baie, cabina cu hidromasaj, cada cu hidromasaj, vas wc, rezervor wc, bideu, pisoar, mobilier baie

– montaj, inlocuire, robinet trecere, robinet coltar, robinet tur-retur, racord scurgere wc, chiuveta, ventil

– montaj, inlocuire hidrofor, pompa submersibila, pompa de basa, pompa recirculare, vas expansiune, rezervor, supapa sens

– filtru, flotor, manometru, presostat, termostat, supapa siguranta

– montaj, inlocuire separator grasimi, tocator, dedurizator, purificator

– inlocuire instalatia sanitara in baie si bucatarie cu teava pp-r sau cupru

– desfundare wc, tevi canalizare, sifon pardoseala, scurgere chiuveta

Doriti o programare pentru o instalare sau un montaj specializat? Aveti nevoie urgenta de serviciile profesioniste ale unui instalator autorizat pe raza sectorului 5 Bucuresti? 

Servicii de Instalator 24/7 Bucuresti in sector 6 incepând de la Str. Constantin Noica și Șos. Cotroceni, zona de est a sectorului urmează traseul: Șos. Cotroceni, B-dul Geniului, Drumul Sării până la intersecția cu Calea 13 Septembrie și B-dul. Ghencea.

instalator bucuresti sector 6, Instalator Carangasi, Instalator Drumul Taberei, Instalator Regie, Instalator Militari, Instalator Giulesti, Instalator Ghencea | Interventii instalatii | instalator sector 6
  1. Zona de sud | B-dul Ghencea, Prelungirea Ghencea, Intrarea Floarea Galbenă.
  2. Zona de vest | Intrării Floarea Galbenă,  Blvd. Timișoara, pe Blvd. Timișoara, zona canalului Argeș. Canalul Argeș,  Apa Nova București, zona Râul Dâmbovița, se continuă pe râul Dâmbovița până la Drumul Morii.
  3. Zona de nord | București – Roșiori, Drumul Morii, Drumul Carierei, Calea Giulești, Șoseaua Orhideelor,  Calea Plevnei, Str. Constantin Noica.

Sector 6 este o unitate administrativă a municipiului București cu o suprafață totală de 38km2. În 2007 populația este de 359.396 locuitori, cu o densitate de 9.457,8/km2.

Cartiere: Crângași, Ghencea, Giulești, Drumul Taberei, Militari.